به گزارش کالاخبر ، صندوق سرمایهگذاری چند کالایی آرمان آتی، براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری کالای آرمان آتی1(شاخه فلز نقره) با نماد معاملاتی نقرا را پذیرهنویسی کرد.
این صندوق از نوع صندوقهای سرمایهگذاری در انواع اوراق بهادار مبتنی بر فلز نقره است و با هدف جمعآوری سرمایه از سرمایه گذاران و اختصاص آن به خرید انواع اوراق بهادار مبتنی بر فلز نقره به منظور کاهش ریسک سرمایه گذاری، بهره گیری از صرفه جویی های ناشی از مقیاس و تامین منافه برای سرمایه گذاران تأسیس شده است.
معاملات ثانویه واحدهای این صندوق بعد از پایان دوره پذیرهنویسی و ثبت رسمی صندوق در بازار صندوقهای سرمایهگذاری بورس کالا آغاز خواهد شد.
در حال حاضر صندوق های نقره نقرآمد، یاس، سیلوا، سیان، نقراط، پلاتا، سیگلو، نقرسا، نقرفام، نقرین، نقران، سیلور، سیمین و نقرابی در بورس کالا فعال هستند و با پذیره نویسی صندوق نقرا در 21 شهریور تعداد صندوق های نقره به عدد 16 رسید.
ارسال نظر